top of page
  • Jana Kyriakou

Online Workshop: Nevědomé předsudky

Aktualizováno: 1. 4. 2023


"Všichni máme nevědomé předsudky. Jejich uvědomění je první krok, ale není dostačující. Druhým krokem je s předsudky aktivně pracovat", Margareta Starka


V rámci workshopu se kromě prozkoumání a práce s předsudky podíváme i na vaše silné stránky, díky nimž převezmete kontrolu nad vlastními rozhodnutími a snížíte nevědomou zaujatost.


V rámci workshopu pokryjeme:

  • Co jsou nevědomé předsudky, jak vznikají, jaké typy předsudků známe a také jak s nimi pracovat.

  • Jak dělat lepší rozhodnutí v osobním, týmovém a firemním kontextu a jak pracovat se zpětnou vazbou.

  • Sebepoznání s důrazem na praktické rady a tipy, jak pracovat s nevědomými předsudky - jazyk JÁ a jazyk TY, růstové myšlení, atd.

Workshop probíhá formou prezentace, výkladu silných stránek, případových studií, role plays či praktických cvičení i s hrou DIVE-IN .


Kdo vás zve a vaše lektorka:

Na tento online seminář vás zve několik týmů s podobnou vizí sociální spravedlnosti a osobního i firemního rozvoje: Motion Digital, BE-ID Human ve spolupráci s BE-DNA a certifikovanou Gallup coachkou Margaret Starkou.


Komu je workshop určen:

  • pro vedoucí pracovníky, manažery, týmy, zaměstnance, pedagogy i jednotlivce


Cena a platební podmínky:

Cena: 70 Eur / 1.750 Kč za osobu

Platební podmínky: * po vyplnění přihlášky obdržíte potvrzení a fakturu * účast na workshopu bude potvrzena až po zaplacení celé ceny workshopu (připsání částky na účet Motion Digital s.r.o.)



DOTAZY: jana.kyriakou@motiondigital.eu

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page