top of page
  • jananetikova

Zveme mládež k účasti na diskusní skupině na téma duševního zdraví

Aktualizováno: 1. 4. 2023








Evropský mezinárodní projekt SafeSpace4Youth podporuje pracovníky*ce s mládeží a mládež v oblasti prosazování pozitivního duševního zdraví, prevence a včasné intervence.


V první fázy projektu sbíráme data, abychom na jejich základě připravili relevantní vzdělávací materiály a školení, které budou zdarma dostupné na webové platformě projektu. Konkrétně připravujeme Peer Leadership program pro mládež, který podpoří mladé lidi v rozvoji znalostí, dovedností a postojů, které potřebují k tomu, aby se stali ambasadory*kami pozitivního duševního zdraví mezi svými vrstevníky*cemi. V rámci tohoto programu bude zřízen speciální fond, který bude použit na vytvoření TikTok kampaně propagující projekt SS4Y a program Peer Leadership.


Datum setkání: 21.3.2023

Čas: 17:30-19:00

Místo: kancelář MRIYA UA, Novákových 20a, Praha 8, Palmovka


Setkání je naplánované pro 8 účastníků*ic. Máme pro vás připraveno 5 otázek, drobné občerstvení a možnost dalšího zapojení se do projektu (např. absolvování pilotních školení zdarma).


Přihlašovací formulář na diskusní skupinu najdete ZDE.

poz.: U účastníků*ic mladších 18ti let bude potřeba předem vyplnit souhlas s vaší účastí zákonným zástupcem*kyní/rodičem.


Pro více informací kontaktujte koordinátorku projektu:

Jana Netíková_ jana.netikova@motiondigital.eu




0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page