top of page
  • Jana Kyriakou

RESILIENT PRESCHOOLS: Příručka pro předškolní učitelky a učitele KE STAŽENÍ!

Aktualizováno: 1. 4. 2023


Jsme nadšeni! První výstup PŘÍRUČKA pro učitelky a učitele v předškolním vzdělávání je na světě! Najdete zde inspirace a praktické návody, které jsou založené na pozitivní psychologii. Projekt Resilient Preschools se zabývá podporou psychické odolnosti a wellbeing(em) malých dětí a pracují na něm organizace z 5 evropských států (spolu s námi 😊).

Příručka je vytvořena s cílem podpořit předškolní učitele a učitelky, a vybavit je dovednostmi, strategiemi a technikami, které vyplývají ze základních principů pozitivní psychologie PERMA modelu. Celkový záměr je zlepšit pohodu děti, zpříjemnit jejich předškolní zkušenost a přinést pozitivní změnu do předškolního a školního klimatu obecně.

Tato příručka nabízí konkrétní a výzkumně podložené informace, definice, případové studie ze skutečného života, metodiky a návrhy osnov pro rozvoj efektivních strategií, intervencí a aktivit pro předškolní prostředí.


Mimo příkladů dobré praxe z různých států zde najdete například: PRÁCI S EMOCEMI, VDĚČNOSTÍ, jak zapojit JÓGU a MINDFULNESS do výukových programů a jiné.

Příručka je vhodná pro předškolní i školní pedagogy*žky, psychology*žky a další odborníky*ce ve vzdělávání dětí. Příručku si můžete ZDARMA stáhnout kliknutím na zelené odkazy na konci tohoto článku.


V současné době tvoříme VÝUKOVÉ MODULY, které budeme pilotovat v PROSINCI 2021. Počet míst pro toto školení bude omezen – JE TOTIŽ ZDARMA! Dejte nám proto vědět, pokud se školení chcete zúčastnit na: jana.huberova@motiondigital.eu. Po školení budeme sbírat zpětnou vazbu k celkovému e-learningu, která nám pomůže celý produkt vylepšit.







Autorka článku: Jana Huberová


0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page