top of page
  • Jana Kyriakou

Resilient Preschools: Pilotní školení pro odborníky na předškolní vzdělávání ZDARMA

Aktualizováno: 1. 4. 2023




Oslovujeme odborníky na předškolní vzdělávání s mezinárodním projektem RESILIENT PRESCHOOLS, který podporuje učitele a učitelky v předškolním vzdělávání v Evropě s cílem posilovat psychickou odolnost a pohodu dětí. Právě teď se můžete přihlašovat na pilotní online školení, které proběhne v dubnu 2022 a bude ZDARMA. Až budeme mít 40 účastníků z celé České Republiky, brány “pilotu” uzavřeme.


Záměrem celého projektu je poskytnout ZDARMA podpůrný výukový online program s praktickými nástroji z oblasti pozitivní psychologie pro odborníky na předškolní vzdělávání.


Jedná se o projekt ERASMUS+, ve kterém jsou zapojeny partnerské organizace z Řecka, Kypru, Portugalska a Rumunska. My z Motion Digital reprezentujeme Českou republiku mimo jiné s expertízou v oblasti wellbeing, mindfulness a rezilience.


V tuto chvíli připravujeme souhrnné výukové moduly (online eLearning) z oblasti wellbeingu, mindfulness, jógy, práce s emocemi, laskavostí, empatií a mnoho jiných.


ZÚČASTNĚTE SE PILOTNÍHO ONLINE ŠKOLENÍ ZDARMA!


V průběhu dubna 2022 proběhne v každém partnerském státu proběhne pilotní školení. To chceme nabídnout 40 předškolním odborníkům: učitelům, učitelkám, ředitelům, ředitelkám, asistentům, asitentkám, dětským psychologům a psycholožkám. Vše bude ZDARMA a na oplátku budeme chtít zpětnou vazbu na celý průběh i výukové materiály tak, abychom vše mohli dotáhnout k dokonalosti.


Chcete se předběžně přihlásit k pilotnímu školení? Stačí, když nám napíšete na email: jana.huberova@motiondigital.eu a my už vás přidáme do tabulky předběžných účastníků. Až budeme vědět přesný termín, pošleme všem závaznou přihlášku. Počet míst je omezen, tak neváhejte! ;-)


VÍCE O PROJEKTU V NAŠICH ČLÁNCÍCH - UČITELÉ A UČITELKY Z ČR NÁM POMÁHAJÍ VYTVOŘIT KVALITNÍ VÝSTUPY. Děkujeme!!

Moc se těšíme na spolupráci, neváhejte s k nám připojit! .



Autorka: Jana Huberová


0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page