top of page
  • Jana Kyriakou

MOTION DIGITAL podporuje wellbeing mládeže i dospělých

Aktualizováno: 1. 4. 2023

Motion Digital je start-up založený v roce 2019 se sídlem v České Republice, v Praze, v srdci Evropy. Naší misí je obohacovat život lidí v udržitelném prostředí pomocí technologie, exponenciálního růstu a lidského rozvoje se záměrem podporovat lidi v celoživotním vzdělávání pro to, aby mohli vzít svůj život do svých rukou a stát se hybnou silou v systematických změnách s cílem zlepšení kvality života. Mezi naše hlavní hodnoty patří: Diverzita & Inkluze Odpovědnost & Udržitelnost Growth Mindset - Růstové myšlení Upřímnost & Integrita V rámci naší mise se propojujeme s dalšími organizacemi a vzdělávacími institucemi v Evropě s podobným záměrem a podílíme se s nimi na mezinárodních projektech financovaných z fondů Erasmus+ s tématikou wellbeingu, inkluze a udržitelnosti. Evropská unie má prostřednictvím své politiky v oblasti mládeže a na základě usnesení Rady z roku 2018 za cíl maximalizovat potenciál a přínos mládeže v občanské společnosti. Cílem je podpořit účast mladých lidí skrz zapojení a posílením jejich postavení. Je nejvyšší prioritou zajistit, aby všichni mladí lidé měli zdroje a kompetence nezbytné k tomu, aby se mohli právem podílet na dění ve společnosti, na sociálním začlenění a aktivním občanství. Mladí lidé, kteří se potýkají s určitým znevýhodněním, jsou obecně méně aktivní občané a mají menší důvěru v instituce. Evropa si nemůže dovolit promarněný talent, sociální vyloučení nebo pocit marnosti mezi mládeží.




V Motion Digital se snažíme umožnit mladým lidem převzít život do svých rukou. Naším klíčovým cílem prostřednictvím projektu Safe Youth je podpora rozvoje mládeže a pomoc při řešení sociálních překážek, kterým čelí. Chceme podpořit zejména ty, kteří jsou marginalizováni kvůli svému pohlaví, sexuální orientaci a stavu duševního zdraví. A zároveň chceme spolupracovat a podpořit i pracovníky s mládeží.

Na projektu se budou aktivně podílet naši odborníci na wellbeing a práci s mládeží. Máme mnoho zkušeností s přímou prací s dospívajícími a mladými lidmi ve školách a jiných institucích a s úzkou spoluprací s dalšími odborníky v přípravě osnov a metodik k práci s mládeží.

Na našem novém webu najdete mimo jiné i inspiraci k tomu, jak posílit a udržovat váš wellbeing - vaši fyzickou i duševní pohodu.

Autor: Kyriakos Kyriakou a Jana Kyriakou

0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page