top of page
  • Jana Kyriakou

Pozvánka pro pracovníky*ice s mládeží na akci “BeWell” k projektu SAFE YOUTH

Aktualizováno: 1. 4. 2023




Dne 15.7.2022 mezi 9:00- 15:00 proběhne ve Skautském institutu v Praze na Staroměstském náměstí akce “BeWell”, během které budou představeny výstupy projektu SAFE YOUTH. Účastníci*e si budou moci vyzkoušet digitální únikové místnosti, seznámí se s infografikami a novými metodikami a postupy vytvořenými v rámci projektu Safe Youth, jehož cílem je šířit povědomí o tématech sexuální výchovy, duševního zdraví a pohody u mládeže. Během dne proběhnou také zajímavé přednášky.


Program akce:


9.00 - 10.00:

Prezentace výstupů a vzdělávacích materiálů projektu Safe Youth s příležitostí zahrát na místě digitální únikové místnosti; krátká mindfulness praxe (Jana Netíková, Jana Kyriakou)




10.00 - 10.10: Přestávka


10.10 - 11.40:

Souhlas - prezentace/workshop organizace KONSENT


11.40 - 12.30: Oběd


12.30 - 12.45 :

Promítání krátkého studentského filmu “Rose” na téma dospívání, identity a lásky (Adam Biben - student gymnázia Arabská)


12.45 - 14.15:

Genderová, sexuální a vztahová rozmanitost – vybraná fakta a zajímavosti (Mgr. Karel Pavlica, Ph.D. )


14.15 - 15.00:

Diskuse a "Think Tank" na téma sexuální výchovy a duševní pohody mládeže v ČR a v Evropě


15.00 - 15.10:

Rozloučení a vyplnění hodnotícího dotazníku


Na akci bychom rádi přivítali zástupkyně*ce mládežnických organizací, pracovníky*ice s mládeží, mladé lidé a širší veřejnost.


"BeWell” akce je pořádaná ve všech partnerských zemích (Kypr, Řecko, Belgie, Irsko a Česká republika) s celkovým počtem 130 účastníků.


Na konci akce budete požádáni o vyplnění hodnotícího dotazníku. Budete ochotny*i nám ho vyplnit? (Toto je podmínka k účasti). Výsledky budou analyzovány, abychom měli lepší přehled o tom, jak byly materiály a výstupy vnímány.


Díky finanční podpoře programu Erasmus+ je tato akce pro registrované účastice*íky zdarma, stejně tak jako občerstvení a malý oběd. Pro mimopražské je zajištěno proplacení cestovného.


Akci pořádáme pod naší značkou Motion Digital. V případě jakýchkoliv dotazů, kontaktuje koordinátorku projektu Janu Netíkovou na: jana.netikova@motiondigital.eu


Těšíme se na Vás!



0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page